Як вибрати ваги для складу?

Categories

У цій статті ми детально зупинимося на тому, як вибрати ваги для складу? Розглянемо основні фактори підбору та придбання, які моделі зараз найбільш актуальні та де їх купити. На останнє запитання можемо відповісти прямо зараз! «Кіровоградський завод вагодозуючого обладнання» пропонує вашій увазі великий асортимент моделей ваг для будь-яких цілей і підприємств. Ми є виробниками пристроїв, тому ціни на продукцію максимально лояльні для більшості наших клієнтів.

Ми використовуємо сучасні технології для виробництва нашого обладнання. У нашому каталозі ви знайдете:

  • Підлогові;
  • Палетні;
  • Кранові;
  • Побутові;
  • Фасувальні моделі.

Всі ваги піддаються незалежній експертизі. Це означає, що вони повністю відкалібровані та показують максимально точну вагу зважувальної продукції. Ми надаємо всю необхідну документацію та сертифікати. Тому ви можете переконатися на власному досвіді, що купувати дешевшу продукцію – не означає економити на її якості та характеристиках. Асортимент поповнюється новими моделями ваг, щоб кожен вид підприємств зміг знайти вдалий варіант. Також пропонуємо увазі покупців побутові екземпляри.

Критерії вибору складських ваг

Зважування – це основна операція на складі. Тому ваги на склад повинні вибиратися особливо ретельно, щоб ви могли отримувати максимально точні результати. Наша компанія вже багато років спеціалізується на випуску різних моделей, в тому числі й для складських підприємств. Ознайомитися з усім асортиментом можна в нашому каталозі.

Отже, розгляньмо, які моделі пріоритетніше за все купувати для обслуговування різних складських підприємств.

Платформні моделі

Ваги підлогові для складу – це найбільш потрібні екземпляри, які найчастіше купують компанії. Платформні екземпляри найкраще підходять для цієї мети. Вони здатні витримувати різний тоннаж і стануть в нагоді для зважування будь-якої продукції.

У нас в наявності ваги для складу електронні високої якості. Модель являє собою платформу з металу, з'єднану з терміналом. Ми встановлюємо високоякісну електроніку від закордонних виробників. Використовуємо надійні сплави, які не піддаються корозії та прослужать вам максимально тривалий термін.

Палетні ваги

Це ще один різновид платформних моделей. Вони створені спеціально для того, щоб було зручно й просто зважувати палети з продукцією. Основа має П-подібну форму, що дозволяє без праці здійснювати зважування.

Ми пропонуємо легкі й компактні моделі. Їх зручно переміщати по приміщенню, на відміну від пристроїв з повною платформою, які володіють більш високою масою та їх досить складно транспортувати. Блочне вагодозуюче обладнання

Складські ваги блочного типу – це ще один різновид платформних моделей. Їх використовують для визначення маси негабаритних і довгих вантажів. Наприклад, будівельних блоків та інших подібних матеріалів.

Блоки можна розміщувати на кілька метрів один від одного. Це дозволяє зважити практично будь-який габаритний вантаж. Вони зручні та практичні в застосуванні, але досить вузькоспеціалізовані, тому не так часто замовляються підприємцями. Настільне вагодозуюче обладнання для складу

Рахункові моделі ваг

Щоб підрахувати кількість ідентичних невеликих предметів використовуються спеціальні лічильні моделі ваг. Вони вимірюють масу однієї одиниці продукції, а потім визначають кількість при зважуванні великої партії вантажу. Це дозволяє в майбутньому не перераховувати продукцію поштучно. Фасувальні екземпляри

Теж дуже зручна модель, якщо ви часто маєте справу з сипучими продуктами, наприклад, крупами. Практично незамінні ваги на продуктових складах.

Устаткування для зважування під час руху

Не завжди зручно робити операцію зважування на статичних моделях ваг. Тому, щоб не привертати зайві робочі руки й додатково транспортують елементи, можна придбати спеціальні екземпляри, що дозволяють визначити масу під час руху.

До них належать автомобільні, кранові та залізничні ваги. Це також вузькоспеціалізовані моделі, які не так часто мають попит серед покупців.

Нагадуємо, що ми доставляємо наше обладнання по всій території України. Подробиці ви можете дізнатися у наших менеджерів через телефон.

Comments
No reviews yet
Write Review
Name*
Email
Write a Review*