Різновиди торгових ваг

Категорії

У сфері торгівлі просто неможливо обійтися без вимірювального обладнання. Сучасні моделі ваг здатні вирішувати безліч завдань, що полегшують роботу й дають можливість економити дорогоцінний час. На ринку доступні різні різновиди торговельних ваг, кожен із яких має свої відмінні риси. У цій статті ми розглянемо всі варіанти й познайомимо вас із їхніми перевагами та недоліками.

Класифікація обладнання

Вагозважувальне обладнання класифікується за різними ознаками:

  1. За механізмом зважування. До цієї категорії входять електронні, електромеханічні та механічні торгові ваги. Електронні пристрої часто встановлюють в аптеках, супермаркетах і багатьох інших об’єктах. Головною відмінною рисою таких приладів є можливість автоматичного розрахунку ваги товару та його ціни. Електронні торгові ваги мають дуже великий функціонал і широкий діапазон вагових навантажень. Механічні пристрої дуже часто можна побачити на ринках. Їхній набір функцій обмежений, проте вони відрізняються низькою вартістю. Електромеханічні моделі є більш прогресивним обладнанням, на відміну від попереднього різновиду. Прилади мають той же механізм зважування, що й механічні. Головна їхня відмінність полягає в наявності електронного пристрою, що зчитує результати.
  2. За призначенням. До цієї групи входять такі різновиди:
    • моделі для прилавкової торгівлі. Оснащені двостороннім дисплеєм, завдяки чому покупець також може контролювати весь процес зважування. Більшість моделей мають функцію складання звітів за деякими товарними позиціями;
    • фасувальні. Мають кілька підтипів: ювелірні, лабораторні, кухонні. Ваги встановлюються в різних комерційних організаціях, таких як: аптеки, продовольчі й непродовольчі магазини та інші;
    • пристрої для пунктів самообслуговування. Це найкраще рішення для супер- і гіпермаркетів. Прилади мають опцію друку етикеток. У такий спосіб покупці без сторонньої допомоги зможуть зважити товар і вибити його ціну;
    • товарні. Можуть бути платформними, палетними, підлоговими та крановими. Всі вони дають можливість зважувати дуже важкий вантаж. Це незамінний пристрій у сфері оптової торгівлі.

Ваги необхідні в кожному сегменті торгівлі. Розібравшись з усіма різновидами приладів, варто звернути увагу на їхній функціонал. Варто вибирати тільки ті опції, які будуть вами використовуватися в процесі експлуатації. Це дасть змогу заощадити кошти на не потрібних функціях і не плутатися при використанні приладів. При виборі пристроїв потрібно враховувати низку важливих параметрів, які поділяють на: обов’язкові та додаткові. В першу категорію входять: матеріал виготовлення, показник середньої вантажності, робочий температурний режим. До числа додаткових показників відносять: різновид дисплея, можливість видруковувати чеки, наявність сенсорної клавіатури та інше. Перед покупкою потрібно спочатку окреслити список поставлених завдань, на основі яких буде легко підбирати весь функціонал.

Де купити високоточне вагодозуюче обладнання?

ТОВ «Кіровоградський завод вагодозуючого обладнання» пропонує різновиди торговельних ваг для будь-яких цілей. Електронні моделі представлені в каталозі великим різноманіттям категорій, кожна з яких має свої особливості. Кожна позиція має детальний опис і фотографії, тому процес підбору буде максимально легким. Якщо ви не можете впоратися з вибором самостійно, ви можете звернутися до наших менеджерів по допомогу. Вони завжди нададуть вичерпну інформацію про той чи інший товар, і запропонують максимально відповідне рішення для ваших цілей.

Для нас важлива довіра клієнтів, тому ми робимо все необхідне для того, щоби задовольняти всі їхні запити. Ми завжди гарантуємо низькі ціни, індивідуальний підхід і оперативне доставлення. Також надаємо довготривалу гарантію на всі пропоновані в каталозі моделі.

Ми завжди намагаємося пропонувати найвигідніші умови співпраці для кожного покупця. Ціна обладнання залежить від конструкції, матеріалів або певних функцій.

Пряме виробництво приладів забезпечує доступні ціни на обладнання. Наші клієнти завжди отримують:

  • широкий товарний асортимент;
  • бездоганну якість;
  • професійні консультації фахівців;
  • швидке оформлення замовлень.

Оформити замовлення можна як на сайті, так і через телефон. Залишати заявки на сайті можна в будь-який час доби. Наші менеджери обов’язково вам передзвонять для обговорення всіх деталей.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*